Для людей, хто зазвичай захоплюється експериментами на кухні, але не терпить хаос серед кухонній зоні!

Post Reply
CarolRhike

Для людей, хто зазвичай захоплюється експериментами на кухні, але не терпить хаос серед кухонній зоні!

Post by CarolRhike »

Мені хочеться розказати смішною ситуацією, що трапилася у мене попереднього тижня – уявіть собі!. Моя крихітка захотіла, щоб я приготувала дещо унікальне до день народження. Я, як завжди, безумовно, почала шукати ідею на просторах інтернеті і – уявіть!. Втратила цілих нервущих одну з половиною години, стрибаючи із блогу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Перші ідеї виявилися надто складні, інші - із екзотичними інгредієнтами, треті - з тоннами спонсорських посилань. Та ось згодом раптово я вспомнила про існування сей чудовий портал та менш ніж за п’ять хвилин, і це факт! знайшла свою панацею - той самий вибір! Варіант став настільки покроковим, що в результаті навіть моя 12-річна донька змогла мені допомогти. Як результат наш тандем створили чарівний десерт, і він став головним відкриттям свята. Вже сьогодні навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені подруги питають: "В якому місці ви відкрила такий собі чудовий варіант?"
Каталог кулінарних рецептів
Post Reply