Хочу розповісти кулінарною драмою, що виникла зі мною того самого тижня. Дочка замовила, щоб як кулінарний експерт зробила щось особливе до її свята. Я, звісно ж, звичайно, розпочала вишукувати варіант на просторах інтернеті і... о боже!. Втратила цілісних 1.5 години марних пошуків, блукаючи від блогу до черговий кулінарний портал! Перші варіанти здавалися надто для професіоналів, інші - з недоступними продуктами, ще кілька - із купою відволікаючих елементів. Та ось згодом я згадала про існування сей чудовий портал і за п’ять хвилинок знайшла - мрійливий вибір! Ця знахідка був настільки до безтями покроковим, що в результаті навіть юна 12-річна донька змогла своїй мамі допомогти. Як результат наша команда спекли дивовижний солодкий шедевр, і він виявився ідеальним прикрасою святкового столу. І ось вам результат усі мої друзі обсіли мене з розпитуваннями: "Яким чином ви знайшла цей диво такий собі просто бомбезний рецепт?"
Каталог рецептів
Для людей, котрі обожнює приготуванням страв, та злиться через розкидані речі серед кухні вдома!
- PaulineNom