Для початківців, хто обожнює приготуванням страв, а не виносить бардак під час роботи в кухні вдома!

General Chat - Rules: Be Nice
Post Reply
CarolRhike

Для початківців, хто обожнює приготуванням страв, а не виносить бардак під час роботи в кухні вдома!

Post by CarolRhike »

Хочу розповісти смішною ситуацією, що виникла з мене минулого робочого тижня – уявіть собі!. Дочка вимовила бажання, аби я спекла один особливе з нагоди день народження. Ваша героїня, звичайно, розпочала гортати варіант серед інтернеті і отримала несподіванку. Витратила цілих півтори години свого життя, стрибаючи із блогу у бік сайт! Одні рецепти виявилися нереально з багатоетапні, декілька - із недоступними компонентами, треті - з масою відволікаючих елементів. І потім ваша героїня вспомнила про цей порятунок сайт й менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилинок знайшла свою панацею - мрійливий рецепт! Варіант став настільки зрозумілим, що навіть юна 12-літня юна кулінарка змогла молодій стати справжнім підручним. Наприкінці ми разом приготували чарівний солодкий шедевр, який був визнаний головним хітом свята. Зараз всі мої вже заздрісні подруги обсіли мене з розпитуваннями: "Де ти вишукала такий собі просто бомбезний спосіб?"
Каталог
Post Reply